Κατάρρευση σαθρού κατηγορητηρίου: Ο Π. Ηλιόπουλος αποκηρύσσει κάθε παράνομη και βίαιη ενέργεια

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Το πόρισμα των εγκάθετων ανακριτριών, με το οποίο δήθεν στοιχειοθετείται η “εγκληματική οργάνωση” της Χρυσής Αυγής πέρα από σαθρό, είναι ψευδές και σκοπίμως ημιτελές.

Οι ανακρίτριες, οι οποίες μελέτησαν όλα τα στοιχεία για την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής παρέλειψαν να συμπεριλάβουν σημαντικά ντοκουμέντα, τα οποία τους παραδόθηκαν και καταρρίπτουν όλους τους ισχυρισμούς των πολιτικών μας αντιπάλων περί “εγκληματικής δράσης” και βίαιων ενεργειών.

Στο πόρισμα των Κλάπα και Δημητροπούλου, με το οποίο ζητείται συλλήβδην η άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καταγράφεται δήθεν προτροπή σε βία από τους πύρινους λόγους των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από λόγο που εκφώνησε ο παράνομα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων τον Δεκέμβριο του 2012, σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο πριν την τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι με την δολοφονία Φύσσα.

Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος λέει αυτολεξεί στους παρευρισκόμενους: ”Εμένα τουλάχιστον αυτό μου λένε. Θα σας πω γιατί το έχετε ακούσει, γιατί εμείς είμαστε μέσα στο Κοινοβούλιο. Γιατί δεν τους ρίχνετε ξύλο; Όταν πηγαίνω στην Μαγνησία λένε “γιατί δεν τους ρίχνετε ξύλο εκεί μέσα;”, Ή γιατί δεν τους βαράτε ή κανά χαστούκι, ρίξτε τους καμιά μπουνιά ή κάντε το μπάχαλο. Αυτοί που το λένε αυτό, το καλύτερο που έχουν να κάνουν στις επόμενες εκλογές είναι να μην ξαναψηφίσουν Χρυσή Αυγή!”.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος όχι μόνο δεν προτρέπει σε πράξεις βίας, αλλά προειδοποιεί πως όποιος προβεί σε μια τέτοια ενέργεια ή ακόμα προτρέψει, αυτομάτως αποτελεί παρελθόν από την Χρυσή Αυγή.

Την συγκεκριμένη προειδοποίηση που είναι πάγια θέση του κόμματος ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος την είχε επαναλάβει δεκάδες φορές σε όλες του τις ομιλίες όπως και όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα είχε παραδοθεί από την υπεράσπιση του Π. Ηλιόπουλου στην ανακρίτρια Κλάπα, αλλά αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στο πόρισμα και την δικογραφία!


Σημαντική λεπτομέρεια
: Ο κύριος που παρακολουθεί με προσήλωση την ομιλία και στέκεται όπισθεν του Παναγιώτη Ηλιόπουλου είναι ο ψευδομάρτυρας Στ΄, ο οποίος μάλλον δεν θυμόταν την εν λόγω ομιλία και όλες τις σαφείς εντολές για καμία ανάμιξη σε παράνομες και βίαιες ενέργειες!

Τα συμπεράσματα δικά σας! Σύντομα το σαθρό κατηγορητήριο θα καταπέσει πλήρως, η αλήθεια θα λάμψει και οι σκευωροί θα βρεθούν ενώπιον του νόμου.

ΥΓ. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!