Εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» στη Καλαμπάκα Τρικάλων

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Παρά το κύμα των διώξεων και της τρομοκρατίας, οι εθνικιστές δεν πτοούνται, και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών δίνουν από τώρα το δυναμικό τους παρών παντού. Έτσι, με πρωτοβουλία της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καλαμπάκας, εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του Εθνικιστικού συνδυασμού για την περιφέρεια της Θεσσαλίας, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Νομό Τρικάλων Γιώργος Μισιάκας, ενώ το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία από την Λάρισα, με τον εκεί επικεφαλής του συνδυασμού, συναγωνιστή Καραγιάννη

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις θέσεις του συνδυασμού για την περιοχή της Θεσσαλίας γενικότερα, και του Νομού Τρικάλων ειδικότερα. Οι θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ είναι θέσεις πρωτοποριακές, κοστολογημένες, και το σημαντικότερο άμεσα εφαρμόσιμες. Το γεγονός ότι επικεφαλής του συνδυασμού, είναι ο παράνομα και άδικα προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παναγιώτης Ηλιόπουλος, δείχνει ότι η δύναμη της θέλησης για προσφορά στον τόπο μας, δεν νικιέται από καμιά δίωξη, καμιά προφυλάκιση, καμιά συνταγματική εκτροπή. Οι εθνικιστές μπορούν να δημιουργούν και να προτείνουν ακόμη και μέσα από τις φυλακές. Και αυτό είναι που το παρακμιακό εκδοτικό και κομματικό κατεστημένο δεν θα καταλάβει ποτέ. Ο Γιώργος Μισιάκας αναφέρθηκε επίσης και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, και στις νέες διώξεις σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, που προετοιμάζονται από την υπό κατάρρευση κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, και τα εκδοτικά συγκροτήματα που την στηρίζουν ανοιχτά και χωρίς ντροπή.

Ακολούθησε διάλογος με τους κατοίκους της περιοχής, που εντυπωσίασαν με την ωριμότητα των τοποθετήσεων και των προτάσεών τους, Κάτι που δείχνει ότι οι φίλοι και οι υποστηριχτές του Εθνικιστικού Κινήματος είναι άνθρωποι σκεπτόμενοι, και πως δεν υποκύπτουν -ούτε και αυτοί- στο κύμα των παράνομων και αντισυνταγματικών διώξεων.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο.