Ομιλία υπ. Αντιπεριφερειάρχη «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» - Κυριακή 23/3, κεντρική πλατεία Γόννων Λάρισας, 20:00

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η Χρυσή Αυγή έχει τρομοκρατήσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που λυμαίνεται την Πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Πανικόβλητο από την τεράστια απήχηση των εθνικιστικών ιδεών, το αποτυχημένο αυτό σύστημα-σε μία απέλπιδα προσπάθεια επιβιώσεως του- έχει εξαπολύσει κύμα παράνομων διώξεων αλλά και στρατολόγηση αργυρώνητων ριψάσπιδων, θεωρώντας ότι με αυτή την άθλια στημένη υπόθεση, θα μπορέσουν να σταματήσουν το ποτάμι των εκατομμυρίων Ελλήνων που έχουν αναγνωρίσει στη Χρυσή Αυγή τη δική τους ψυχή, τη δική τους φωνή. Τη φωνή της Αλήθειας και της Αξιοπρέπειας. Σε πείσμα όλων αυτών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος -Χρυσή Αυγή καθημερινά μεγαλώνει και δυναμώνει. Απόδειξη οι συνδυασμοί της «Ελληνικής  Αυγής» που καταρτίζονται από την μια άκρη της Ελλάδος μέχρι την άλλη.

Η «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον παράνομα φυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο είναι μια ξεκάθαρα πολιτική επιλογή, επειδή πιστεύουμε ότι τόσο οι εκλογές για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, όσο και οι εκλογές για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι ξεκάθαρα πολιτικές. Έχουμε σχηματίσει ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από νέους αξιόλογους συμπολίτες μας με όρεξη για δουλειά και γνώσεις ώστε να κάνουν το όραμά μας πραγματικότητα. Ένα όραμα που συνοψίζεται σε μια φράση.

Θέλουμε μια ισχυρή Θεσσαλία σε μια Ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ!

Ο αμείωτος προεκλογικός Αγώνας της "Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία"  συνεχίζεται με την ομιλία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Δημήτριου Κολτσίδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία των Γόννων Λάρισας την Κυριακή 23/3 και ώρα 8.00 μ.μ.