Η Θεσσαλία έστειλε το μήνυμα της Νίκης! Λαοθάλασσα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία»

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σε μια αίθουσα που αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες υποστηρικτές του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία".

Η κοσμοσυρροή ήταν άνευ προηγουμένου παρά την λάσπη και την φίμωση των καναλιών και μιας τραγικής παράνομης αντισυγκέντρωσης από το αναρχοαριστερό παρακράτος. Η Θεσσαλία έστειλε σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα πως η «Ελληνική Αυγή» είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες της Περιφέρειας.


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πολιτικός κρατούμενος του σάπιου καθεστώτος, Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρενέβη τηλεφωνικά μέσα από τα κελιά της Τιμής και έστειλε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, επιβεβαιώνοντας το υψηλό ηθικό και την Πίστη στον Αγώνα.

Στην εκδήλωση μίλησαν κατά σειρά:


Μισιάκας Γιώργος, αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων


Παγκάκης Παναγιώτης, αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας


Καλούτσας Αρτέμιος, αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας


Κολτσίδας Δημήτριος, αντιπεριφερειάρχης Λάρισας


Η Συναγωνίστρια Μαρία Ψωμιάδου μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης ανέγνωσε το γραπτό μήνυμα της Νίκης του παράνομα έγκλειστου υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ηλιόπουλου.


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος κάλεσε όλους να δώσουν δυναμικό παρών στον εκλογικό αγώνα, ώστε να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως ακόμη και μέσα από τις φυλακές ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα είναι νικηφόρος!

Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.



Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση: