Συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Λάρισας

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014



Αντιπροσωπεία της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ.Δημήτριο Κολτσίδα και τους υποψηφίους συμβούλους Ευ. Τσίπα και Χρ. Αργύρη, επισκέφθηκε τα γραφεία του συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Λάρισας, όπου συναντήθηκε με το προεδρείο του συλλόγου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική πολύτεκνη οικογένεια η οποία κατ’επιταγή των Διεθνών εξουσιαστών και κατ’επιλογή των εγχώριων υπαλλήλων τους έχει τεθεί σε διωγμό! 

Συγκεκριμένα: μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου –«σκούπα»:

• Για να πάρει επίδομα η τρίτεκνη-πολύτεκνη οικογένεια, πρέπει να έχει 3 προστατευόμενα τουλάχιστον μέλη! Ένα παράδειγμα; Κάποιος που έχει 5 παιδιά εκ των οποίων τα 3 είναι ενήλικα, τα άλλα 2 δεν παίρνουν τίποτα!!! ενώ μέχρι πέρυσι έκαστο από τα 2, έπαιρνε 44€...
• Οι πολύτεκνοι θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερο φόρο λόγω της κατάργησης του αφορολόγητου των τέκνων.
• Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ που συνέταξε το νέο σ/ν για τη φορολογία , οι Φοιτητές δεν θα θεωρούνται προστατευόμενα τέκνα (άρθρο 11) από 1/1/2014 , με αποτέλεσμα να χάνουν το επίδομα πολυτέκνων και το επίδομα στήριξης τέκνων αυτά τα παιδιά!!!
• Περικοπή- κατάργηση της τιμητικής ισόβιας σύνταξης
• Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος γράφτηκε-κυριολεκτικά- στο πόδι! Εξαιτίας της προχειρότητας αυτής, πλήθος παιδιών πολυτέκνων και υπερπολυτέκνων οικογενειών, αποκλείσθηκαν και δεν πήραν τελικώς μετεγγραφή! Επειδή ο δημογραφικός μαρασμός του Ελληνικού Έθνους αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την ίδια την ύπαρξη μας -λαμβάνοντας υπ’όψιν την υπογεννητικότητα της ελληνικής οικογένειας σε αντίθεση με την υπεργεννητικότητα των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών-και μας οδηγεί στο να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια την χώρα μας με ορατό τον κίνδυνο αφανισμού της Φυλής των Ελλήνων.

Η «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία» πιστεύει ότι πρέπει άμεσα να νομοθετηθούν και να εφαρμοσθούν:

-Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται.
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.
-Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων.

Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.