Παρουσίαση υποψηφίων της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» για το νομό Τρικάλων

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η παρουσίαση των υποψηφίων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ για τον νομό Τρικάλων, στα τοπικά ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Απριλίου, από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Μισιάκα, οποίος, πέρα από τους υποψηφίους, παρουσίασε και τις πρώτες θέσεις του συνδυασμού,ενώ προέβη και σε ανάλυση των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι οι εξής:
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κατάγεται από τα Σερβωτά και είναι Αγρότης. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Αγροτικό σύλλογο Σερβωτών, όπως επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Σερβωτών και του Μορφωτικού συλλόγου του χωριού του.Υπήρξε επίσης ιδρυτής του συλλόγου παραγωγών λαχανικών λαϊκών αγορών της περιοχής του.Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Κατάγεται από το Μουργκάνι και είναι συνταξιούχος υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του εκπολιτιστικού χωριού του. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κατάγεται από τα Τρίκαλα. Είναι ειδικός προσχολικής αγωγής και δημιουργικής παιδικής δραστηριότητας,καθώς επίσης έχει ειδικευθεί στην φροντίδα βρεφών και ηλικιωμένων. Μιλάει αγγλικά και έχει εξειδίκευση στους Η/Υ. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ Κατάγεται από τα Τρίκαλα και είναι πτυχιούχος Μηχανογραφικής Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά,και έχει ειδικευθεί στους Η/Υ, και είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει διατελέσει μέλος του συλλόγου μεσιτών Τρικάλων -Καρδίτσας,και είναι νυν μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

ΚΩΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κατάγεται από το Καστράκι της Καλαμπάκας. Είναι απόφοιτος της σχολής Τουριστικών επιχειρήσεων,καθώς και απόφοιτος σχολής Μηχανοτεχνιτών. Εργάζεται ως μηχανοτεχνίτης στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει ηγετικό στέλεχος στον Α.Ο Καστρακίου,καθώς και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής του. Ήταν επίσης επικεφαλής της επιτροπής αγώνα των εργαζομένων της ΑΤΙΚΑΤ.

ΜΑΡΚΑΝΤΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ (ΜΑΧΟΣ)
Κατάγεται από την Καλαμπάκα. Είναι ψυκτικός,μιλάει Αγγλικά, έχει εξειδίκευση στους Η/Υ, και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Κατάγεται από τα Στουρναρέϊκα και ζει στα Τρίκαλα. Είναι πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Έχει εξειδίκευση στους Η/Υ και μιλάει Αγγλικά.Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα,και ως συμβασιούχος στην ΑΤΕ. Από τα πρώτα μέλη της Χ.Α στα Τρίκαλα.

ΠΛΑΤΣΑΤΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ Κατάγεται από τα Τρίκαλα.Έχει εξειδίκευση στους Η/Υ και μιλάει Αγγλικά. Εργάζεται εκτός Τρικάλων σε ΟΤΑ,και ασχολείται με την Λογοτεχνία και την τέχνη.

ΡΟΥΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κατάγεται από το Ματονέρι.Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος ηλεκτρολόγος-υπομηχανικός.Εργάστηκε στην Γερμανίακαι σήμερα ασχολείται στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων. Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΣΚΥΦΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΑ)
Κατάγεται από την Ξάνθη. Εργάστηκε στην Γερμανία και σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι σύζυγος του αειμνήστου ήρωα του Εθνικού Στρατού της περιόδου 1946-49, ταξιάρχου Γεωργίου Σκύφτα. Είναι μητέρα δυο παιδιών.

ΧΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Κατάγεται από τα Τρίκαλα και διαμένει στα Μεγάλα Καλύβια.Έχει εξειδίκευση στον κλάδο της πληροφορικής,και μιλάει Αγγλικά. Έχει διατελέσει αθλητής σε ερασιτεχνικά σωματεία των Τρικάλων, καθώς επίσης και μέλος σε αθλητικά σωματεία. Από νεαρή ηλικία εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα είναι άνεργος λόγω των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται στην χώρα. Από τα πρώτα μέλη της Χ.Α στα Τρίκαλα, είναι σήμερα γραμματέας της Τ.Ο