Περιοδεία υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Γιώργου Μισιάκα στον ορεινό όγκο Καλαμπάκας

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Νομό Τρικάλων με τον συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Γιώργος Μισιάκας, περιόδευσε σε χωριά του ορεινού όγκου της επαρχίας Καλαμπάκας. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τα χωριά: Ορθοβούνι, Τρυγώνα, Πεύκη, Κορυδαλό, Παναγία, Μαλακάσι, Αμπελοχώρι, Ματονέρι, Καλομοίρα και Μουργκάνι.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη,όπως μεγάλα είναι και τα προβλήματα των κατοίκων. Χωριά που εξακολουθούν να παραμένουν ουσιαστικά οδικώς αποκλεισμένα, παρότι απέχουν μερικά χιλιόμετρα από την Εγνατία οδό, κανένα έργο υποδομής, κανένας σχεδιασμός για την ανάπτυξη των περιοχών αυτών,καμιά ουσιαστική παρέμβαση για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας και των τοπικών προϊόντων.

Οι κάτοικοι των χωριών αυτών άκουσαν με προσοχή τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ και εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα ορεινά της Καλαμπάκας. Κοινή πεποίθηση πάντως είναι, πως η ανταπόκριση στις θέσεις μας, και η οργή που υπάρχει στον κόσμο,προδιαγράφει ένα λαμπρό αποτέλεσμα για τις εκλογές του Μαίου.