Επίσκεψη κλιμακίου της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» στη λαϊκή αγορά της Πύλης

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κλιμάκιο του συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπερειφερειάρχη Γιώργο Μισιάκα, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά της Πύλης, όπου διένειμαν προεκλογικό υλικό,και συνομίλησαν με κατοίκους και παραγωγούς της περιοχής.
Τα συμπεράσματα που βγήκαν από την επίσκεψη αυτή ήταν ανάμικτα. Από την μια πλευρά χαρά, για την ενθουσιώδη αντιμετώπιση που έτυχε από τον κόσμο το κλιμάκιο του συνδυασμού μας,και από την άλλη θλίψη και οργή. Θλίψη για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, όπου οι κάτοικοι με δυσκολία τα βγάζουν πέρα,και ψωνίζουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα, παρά τις χαμηλές τιμές που προσπαθούν να έχουν οι ντόπιοι παραγωγοί, και οργή, για όλους αυτούς που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση, και έχουν το πολιτικό θράσος να διεκδικούν και πάλι την ψήφο του λαού.
Το προεκλογικό υλικό που είχαμε μαζί μας, φάνηκε πολύ λίγο για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου, που στην κυριολεξία έπαιρνε μέσα από τα χέρια μας,εφημερίδες και φυλλάδια. Τα προβλήματα πάντως είναι τεράστια,και από τον Μάιο μας περιμένει πολύ δουλειά, αφού οι εθνικιστές, θα πρέπει να φτιάξουν ξανά από την αρχή (ακόμη) μια κατεστραμμένη τοπική οικονομία,και να μπει μπροστά πάλι η παραγωγική διαδικασία. Οι επισκέψεις των κλιμακίων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ θα συνεχιστούν και θα ενταθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, αφού ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς.Όσο για το ντόπιο κομματικό κατεστημένο,πολύ καλά κάνει και ανησυχεί.Θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του.