Εμείς δεν προδώσαμε τις Ιδέες και τα Ιδανικά μας!

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Άρθρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου για την εφημερίδα «Στόχος»

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, 3 ημέρες έμειναν για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου. Δυο διαδοχικές αναμετρήσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο εύθραυστο πολιτικό τοπίο της χώρας μας. Ένα βρώμικο κατεστημένο 40 ετών βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα, για να μπορέσουμε να χτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας. Την Ελλάδα της Αξιοκρατίας, της Αξιοπιστίας, της Αποτελεσματικότητας, της Ασφαλείας, την Ελλάδα της πραγματικής Αριστοκρατίας. Να βγουν στην επιφάνεια οι Άξιοι και οι Άριστοι, από όλες τις κοινωνικές ομάδες και να οδηγήσουν την Πατρίδα μας εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου. Να σταματήσουν επιτέλους να μας κυβερνούν οι λίγοι, οι ψευτοαριστοκράτες της κακιάς ώρας, οι οικογένειες των πολιτικών και επιχειρηματικών “τζακιών”.

Είμαστε μια μικρή σε πληθυσμό χώρα, κι όμως, εξάγουμε πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό , το οποίο, στη συνέχεια, διαπρέπει στο εξωτερικό, ενώ, παράλληλα, εισάγουμε ανειδίκευτους εργάτες από τριτοκοσμικές χώρες. Φανταστείτε πως θα είναι η Πατρίδα μας σε ελάχιστα χρόνια από τώρα με αυτούς τους ρυθμούς που συντελείται ο εποικισμός της. Οι Έλληνες θα είναι ελάχιστοι γέροντες και ανήμποροι πλέον να αλλάξουν το ρου της καταστροφικής πορείας της Ιστορίας μας.

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ!

Στις 18 και 25 Μαΐου στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Ελληνική Αυγή στις τοπικές εκλογές και τη Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές. Κάθε ψήφος είναι και μία γροθιά στο σάπιο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Την Άνοιξη του 2012 μας ζητήσατε να μην σας προδώσουμε όταν μπήκαμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Την Άνοιξη του 2014 σας ζητάμε να μην μας προδώσετε εσείς. Εμείς βρισκόμαστε στη φυλακή για ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ για όλους τους Έλληνες και τις επόμενες γενιές.

Δεν προδώσαμε τις Ελπίδες και τα Όνειρά μας, τα οποία έγιναν ταυτόχρονα Ελπίδα και Όνειρα για κάθε Έλληνα. Μην αφήσετε τον Αγώνα στη μέση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Πολιτικός κρατούμενος